Εξυπηρέτηση Πελατών
210 300 6757
Εξυπηρέτηση Πελατών
210 300 6757
0Item(s)

Δεν έχετε είδη στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

HAGER COVIVA - SMART HOME

Θέλετε να απολαύσετε ένα ζεστό βράδυ αμέσως μόλις φτάσετε σπίτι;
Το coviva σας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε τον θερμοσίφωνα καθώς φεύγετε από τη δουλειά. Ελέγξτε τον φωτισμό, τη σκίαση και τα υπόλοιπα συστήματα μέσω της εφαρμογής, από οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή. Χωρίς ειδικές καλωδιώσεις το coviva μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα από τον ηλεκτρολόγο σας.

Εξοικονομείστε χρόνο και χρήμα

Όταν ανακαινίζετε ή αναβαθμίζετε ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα, είναι σίγουρο ότι θέλετε να το κάνετε όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται. Το coviva αποτελεί την ιδανική λύση για αυτές τις περιπτώσεις, διότι η εγκατάστασή του δεν απαιτεί νέα καλωδίωση και τις κατασκευαστικές επεμβάσεις που αυτή απαιτεί. Αντίθετα, διαχειρίζεται τα ασύρματα micromodules (μικρομονάδες) ή τους ασύρματους διακόπτες οι οποίοι συνδέονται ασύρματα με το coviva Smartbox. Συνεπώς το coviva λειτουργεί ως δικτυακή πύλη ανάμεσα στις ασύρματες συσκευές και το smartphone ή το tablet σας.

Τεχνολογία που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας την ασφάλεια των δεδομένων σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται τοπικά στο coviva Smartbox ενώ ταυτόχρονα όλες οι εντολές είναι κρυπτογραφημένες ώστε να διασφαλιστεί η αποφυγή οποιασδήποτε κακόβουλης ενέργειας.

Ελέγξτε το έξυπνο σπίτι
με ένα απλό άγγιγμα

Όλες οι λειτουργίες του έξυπνου σπιτιού μπορούν να ελέγχονται μέσω της φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής coviva από το κινητό ή το tablet σας από οπουδήποτε και
αν βρίσκεστε μέσω Internet.

Ανοιχτό σε νέες ιδέες
και επεκτάσεις

Το coviva είναι διαφορετικό από τις περισσότερες άλλες λύσεις, επειδή είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Η σχεδίασή του επιτρέπει σε νέα εξαρτήματα να προστεθούν χωρίς πρόβλημα ώστε να καλύψουν τις μελλοντικές σας ανάγκες.

Για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία σας στο eshop μας, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συναινείτε στην χρήση τους.