Εξυπηρέτηση Πελατών
210 300 6757
Εξυπηρέτηση Πελατών
210 300 6757
0Item(s)

Δεν έχετε είδη στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Τεχνογνωσία

O μεγάλος αριθµός επιτυχημένων έργων ανάθεσης, σε µία ευρεία κλίµακα πελατών, µας παρέχει συσσωρεμένη γνώση και εξειδίκευση στον κλάδο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Επώνυμοι Συνεργάτες

Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με αναγνωρισμένες πολυεθνικές εταιρείες & Ελληνικές βιομηχανίες κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Καινοτομία

Προσαρμοζόμαστε στις συνεχής μεταβολές της αγοράς, παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις & τεχνολογικές καινοτομίες του κλάδου.

Άμεση & Ποιοτική εξυπηρέτηση

Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας εξασφαλίζοντας ποιοτικές παροχές υπηρεσιών. Έχοντας θεσπίσει λιτές και άμεσες διαδικασίες οργάνωσης, τα στελέχη της εταιρείας µας που αποτελούνται από επαγγελματίες του χώρου, σας προτείνουν αποδοτικές λύσεις.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες, εξατομικευμένες λύσεις στο σύγχρονο επαγγελματία, επιχείρηση, οργανισμό & ιδιώτη. Αξιοπιστία, ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα, οι αρχές που διέπουν τις συνεργασίες μας.

Επαρκή Αποθέματα

Εξασφαλίζουμε την άμεση διάθεση στα είδη της επιλογής σας διατηρώντας επαρκή αποθέματα στις ιδιόκτητες αποθήκες μας.

Ποικιλία Προϊόντων

Διαθέτουμε γκάµα κορυφαίων προϊόντων, με γνώμονα την αρχή αντιστοίχησης κόστους – ποιότητας (value for money).

Ανθρώπινο Δυναμικό

Επενδύουμε στην προσωπική επικοινωνία & την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολεί η εταιρεία μας, με τη συμμετοχή του σε σεμινάρια του κλάδου.

πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2015

Στη Desikos ενισχύουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε διαθέτοντας πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2015

Διαβάστε την Πολιτική Ποιότητας

Διαβάστε την Πολιτική Περιβάλλοντος και Υγείας και Ασφαλείας

Εταιρικό προφίλ
3500 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
25000 ΠΡΟΪΟΝΤΑ
20 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
180 ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
400 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Επιμένουμε να σκεφτόμαστε πελατοκεντρικά.

Στη DESIKOS προτεραιότητα μας είναι να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις, που επιτρέπουν στους πελάτες µας να βρίσκονται σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Είμαστε σημαντικοί για τους πελάτες µας, χτίζοντας μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις εμπιστοσύνης. Στόχος & όραμα μας να αναγνωρίζει ο πελάτης µας στην εταιρία και τα στελέχη της, τους ειδικούς στο ηλεκτρολογικό υλικό & φωτισμό, που μπορεί να εμπιστεύεται και να προσδοκά αποτελέσματα.

Για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία σας στο eshop μας, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συναινείτε στην χρήση τους.